fbpx

Termeni si conditii

Vizitarea sau folosirea site-ului www.vmax.ro implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

www.vmax.ro este administrat de ANLERO RACING SRL cu sediul in Pitesti, Str. Negru Voda, nr. 30, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J3/182/2017, CUI RO37011866.
Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului www.vmax.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Livrare:
Livrarea se efectueaza in format electronic, pe email.
Dupa plata pachetului dorit, se va primi pe email un voucher, cu care trebuie sa va prezentati in locatia VMax.

Pret si modalitati de plata:
Preturile prezentate sunt exprimate in lei si includ TVA.
Plata pachetelor se efectueaza online, sau in locatia Vmax, in numerar sau cu card bancar. Pentru serviciile achizionate direct in locatia Vmax si care se executa imediat, nu se aplica dreptul de retragere, anulare si/sau de restituire a pretului. Având în vedere faptul că orice comandă efectuată în locația Vmax si care se executa imediat presupune că Anlero va rezerva locuri și pune la dispozitie resursele sale pentru executarea acelei comenzi, Clientul își asumă ca, în cazul în care a plătit direct în locația Vmax serviciile comandate și nu dorește să mai beneficieze de ele, va pierde dreptul la restituirea sumelor achitate, acestea fiind reținute de Anlero cu titlu de despăgubiri pentru prejudiciile astfel produse de către renunțarea la servicii din partea Clientului.

Politica de retur:
Pachetele cumparate de pe website pot fi anulate in maximum 14 zile de la achizitionare.
Pentru anulare si rambursare a comenzii trimiteti un email la adresa: contact@vmaxkarting.ro

Drepturile de autor (Copyright)
Intregul continut al site-ului www.vmax.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea ANLERO RACING SRL sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.vmax.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail office@vmax.ro.

Limitari privind utilizarea anumitor tehnici de comunicatie la distanta
Urmatoarele tehnici de comunicatie la distanta necesita acordul prealabil al consumatorului:
a) sistem automatizat de apel fara interventie umana (automat de apel);
b) telefon cu interventie umana;
c) adresa de posta electronica (e-mail)
d) imprimat neadresat;
e) imprimat adresat;
f) scrisoare tipizata;

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile site-ului www.vmax.ro.