fbpx

FAQ

Informatii generale

O sesiune reprezintă 8 minute de race pe circuit.

Nu, pentru grupuri mai mici de 10 juniori sau 15 adulti nu se fac rezervari, pentru evenimente mai mari de 10 juniori sau 15 adulti puteti face rezervari dar nu este necesar.

Vmax este cea de a 4 a și cea mai puternică treaptă de viteză a kartului. Într-o sesiune normală prin apăsarea butonul de boost poți folosi timp de 7 secunde viteza Vmax. Dacă ai good driving skills și reușești să scoți într-o sesiune normală 1 lap în mai puțin de 1 minut deblochezi permanent viteza Vmax. Odată deblocată viteza Vmax poți achiziționa sesinile Vmax.

Opțiunea Grand Prix reprezintă o intrecere cu 2 etape, 6 minute calificări și 12 min cursa finală. Această ofertă este valabilă pentru grupuri de minim 8 persoane iar prețul este per persoană.

Tarifele le puteți găsi în secțiunea Prețuri aici. Toate prețurile sunt exprimate per persoană, inclusiv Grand Prix-ul. 

Atât abonamentele cât și cardurile de membru sunt nominale

Programul îl puteți găsi în secțiunea Contact, aici.

Locația noastră o puteți găsi în secțiunea Contact aici.

Da, am achiziționat un aparat de dezinfectare al caștilor pe bază de OZON. Căștile sunt introduse în aparat și dezinfectate după fiecare folosință. De asemenea este obligatorie purtarea cagulei sub căștile noastre. Pentru mai multe detalii legate de masurile luate vă rugam să vizualizați secțiunea Covid.

Mai multe detalii găsiți pe pagina : Safety

Da, organizam evenimente. Pentru grupuri mai mici de 10 juniori sau 15 adulti nu se fac rezervari, pentru evenimente mai mari de 10 juniori sau 15 adulti puteti face rezervari dar nu este necesar. Pentru rezervarea pistei pentru minim 2 ore puteti discuta cu un manager.

Nu, deoarece putem avea 15 kart-uri pe pistă în același timp, dacă sunteți un grup mai mic de 15 persoane vă veți alătură altor participanți în cursa. Pistă poate fi rezervată toată dar trebuie discutat în avans. Ne puteți contacta la 0760 100 855 pentru a rezerva evenimente.

Despre Vmax Kids

Da, acestea pot fi folosite de către cei mici cu o înălțime mai mare de 140 cm, deoarece trebuie să ajungă la pedale lejer pentru a putea intra în sesiunile junior.

Minorii sub 8 ani trebuie să fie însoțiți de părinți sau de un tutore legal.

Toți adulții peste 18 ani pot intra în sesiunile ADULT.

Ne rezervăm dreptul de a selecta minorii care vor putea accesa sesiunile și karturile pentru adulți. Aceștia vor fi selectați după mai multe criterii iar decizia de a accesa kart-urile de adulți rămâne întotdeauna la latitudinea managementului, la fața locului.

Karturile de adulți și de copii nu pot fi pe pistă în același timp. Sesiunile Junior, Adult și Vmax sunt separate întotdeauna. Părinții pot alege să participe la sesiunile junior în karturile de copii, dar acestea nu sunt foarte încăpătoare pentru persoanele de peste 175cm.

Despre Pista

Karturile pot ajunge la 55 km/h

Minorii sub 16 ani trebuie să fie însoțiți de părinți sau de un tutore legal.

Karturile pot ajunge la 70 km/h

Pe pistă putem acomoda per sesiune maxim 15 kart-uri de adulți sau 10 kart-uri junior.

Da, cagulele sunt obligatorii tuturor participanților care nu au cască proprie. Puteți veni cu cagula voastră sau puteți achiziționă una din locație.

Da, clienții pot veni cu casca lor, atâta timp cât aceasta este FULL FACE.

Da, VMax este una din puținele piste supraetajate din Europa.

Da, ținem cursuri pentru adulți. Cursurile sunt făcute la cerere și sunt anunțate pe canalele noastre de social media, Instagram și Facebook. Dacă sunteți interesați de cursuri vă rugăm să sunați la 0760100855 sau să întrebați în locație.

Nu, activitatea noastră este considerată karting de agrement și nu este nevoie de nici o experiență moto.

Proceduri generale

Da, staff-ul face instructaj noilor participanți. În cadrul instructajului se explică cum funcționează karturile, regulile pistei și regulile de safety.

Da, cardul de membru se achiziționează la prima vizită. Acesta este valabil un an și va fi folosit la fiecare vizită. Cu acest card puteți să vă verificați și contul de membru pe aplicația Android, dar și rezultatele din sistem.

Da, vă recomandăm să ajungeți cu 10-15 minute înainte de sesiunea rezervată. Este nevoie de aproximativ 10 min pentru înscrierea în sistem și pentru a face instructajul.

Suntem eco-friendly. Cu ajutorul sistemului Apex vă trimitem rezultatele pe mail renunțând la hârtie. Rezultatele sunt afișate în locație pe ecranele LED și se pot verifica la ecranele de înregistrare.

!Atenție! Userilor GMAIL câteodată le intră rezultatele în SPAM.

Da, instructajul este trimis pe mail odată 3 luni sau de fiecare dată când este updatat, emailul este obligatoriu.

Instructajul este obligatoriu la prima vizită și este trimis trimestrial pe mail. Daca doriți să vă împrospătați memoria puteți cere staff-ului să vă facă instructajul cât de des doriți.

Aveti alte întrebari?

Pentru orice informații ne puteți contacta la numărul de telefon 0760 100 855 în timpul programului sau pe mail la contact@vmaxkarting.ro.  Pentru întrebări legate de evenimente private sau corporate vă rugam să ne lăsați un număr de telefon pentru a vă contacta.