fbpx

FAQ

Informatii generale

O sesiune reprezintă 8 minute de race pe circuit.

Nu, pentru grupuri mai mici de 8 juniori sau 10 adulti nu se fac rezervari, pentru evenimente mai mari de 8 juniori sau 10 adulti puteti face rezervari dar nu este necesar.

Vmax este cea de a 4 a și cea mai puternică treaptă de viteză a kartului. Într-o sesiune normală prin apăsarea butonul de boost poți folosi timp de 7 secunde viteza Vmax. Dacă ai good driving skills și reușești să scoți într-o sesiune normală 1 lap în mai puțin de 1 minut si 3 secunde deblochezi permanent viteza Vmax. Odată deblocată viteza Vmax poți achiziționa sesiunile Vmax.

Grand Prix-ul reprezinta o competitie pentru grupuri formate din minim 8 persoane, care consta intr-o sesiune de calificari de 6 minute, urmata de o cursa finala care are o durata de 12 minute. In sesiunea de calificari, plecarea se va realiza din zona „PIT LANE” urmata de cursa finala, cu plecarea de la Grila de Start, in functie de timpul realizat in sesiunea anterioara.

Pentru sesiunile Grand Prix este necesara o rezervare in prealabil, iar acestea se pot organiza exclusiv de Luni pana Vineri, oricand in timpul programului de functionare. 

Tarifele le puteți găsi în secțiunea Prețuri aici. Toate prețurile sunt exprimate per persoană, inclusiv Grand Prix-ul. 

Atât abonamentele cât și cardurile de membru sunt nominale

Programul îl puteți găsi în secțiunea Contact, aici.

Locația noastră o puteți găsi în secțiunea Contact aici.

Da, organizam evenimente. Pentru grupuri mai mici de 8 juniori sau 10 adulti nu se fac rezervari, pentru evenimente mai mari de 8 juniori sau 10 adulti puteti face rezervari dar nu este necesar. 

Pentru o rezervare in prealabil, va rugam sa reveniti pe mail, cu datele necesare (ziua si ora dorita, numarul de participanti si varsta). 

Nu, deoarece putem avea 18 kart-uri pe pistă în același timp, dacă sunteți un grup mai mic de 18 persoane vă veți alătură altor participanți în cursa. Pistă poate fi rezervată toată dar trebuie discutat în avans. Ne puteți contacta la 0760 100 855 pentru a rezerva evenimente.

Despre Vmax Kids

Da, acestea pot fi folosite de către cei mici cu varsta minima de 8 ani si cu o înălțime mai mare de 140 cm, deoarece pentru a putea participa in sesiuni, acestia trebuie să ajungă la pedale lejer.

Minorii sub 14 ani trebuie să fie însoțiți de părinți sau de un tutore legal.

Participantii cu varste peste 18 ani pot intra în sesiunile ADULT, doar daca in cadrul unei sesiuni junior obtin un timp mai mic de 1 minut si 20 secunde.

Ne rezervăm dreptul de a selecta minorii care vor putea accesa sesiunile și karturile pentru adulți. Aceștia vor fi selectați după mai multe criterii iar decizia de a accesa kart-urile de adulți rămâne întotdeauna la latitudinea managementului, la fața locului.

Karturile de adulți și de copii nu pot fi pe pistă în același timp. Sesiunile Junior, Adult și Vmax sunt separate întotdeauna. 

In functie de disponibilitate, părinții pot alege să participe la sesiunile junior în karturile de copii, dar acestea nu sunt foarte încăpătoare pentru persoanele de peste 175cm.

Despre Pista

Karturile pot ajunge la 55 km/h

Minorii sub 14 ani trebuie să fie însoțiți de părinți sau de un tutore legal.

Karturile pot ajunge la 70 km/h

Pe pistă putem acomoda per sesiune maxim 18 kart-uri de adulți sau 12 kart-uri junior.

Da, cagulele sunt obligatorii tuturor participanților care nu au cască proprie. Puteți veni cu cagula voastră sau puteți achiziționă una din locație.

Da, clienții pot veni cu casca lor, atâta timp cât aceasta este FULL FACE.

Da, VMax este una din puținele piste supraetajate din Europa.

Da, ținem cursuri pentru adulți. Cursurile sunt făcute la cerere și sunt anunțate pe canalele noastre de social media, Instagram și Facebook. Dacă sunteți interesați de cursuri vă rugăm să sunați la 0760100855 sau să întrebați în locație.

Nu, activitatea noastră este considerată karting de agrement și nu este nevoie de nici o experiență moto.

Proceduri generale

Da, staff-ul face instructaj noilor participanți. În cadrul instructajului se explică cum funcționează karturile, regulile pistei și regulile de safety.

Cardul de membru nu este obligatoriu. Acesta se poate emite, la cerere, exclusiv in locatie si va ofera acces la ofertele speciale pe care le-am creat pentru membri, cat si acces in sesiunile Vmax.

Valabilitatea cardului de membru este de un an de la data achizitiei, cu posibilitatea de innoire.

Da, vă recomandăm să ajungeți cu 10-15 minute înainte de sesiunea rezervată. Este nevoie de aproximativ 10 min pentru înscrierea în sistem și pentru a face instructajul.

Suntem eco-friendly. Cu ajutorul sistemului Apex vă trimitem rezultatele pe mail renunțând la hârtie. Rezultatele sunt afișate în locație pe ecranele LED și se pot verifica la ecranele de înregistrare.

!Atenție! Userilor GMAIL câteodată le intră rezultatele în SPAM.

Da, instructajul este trimis pe mail odată 3 luni sau de fiecare dată când este updatat, emailul este obligatoriu.

Instructajul este obligatoriu la prima vizită și este trimis trimestrial pe mail. Daca doriți să vă împrospătați memoria puteți cere staff-ului să vă facă instructajul cât de des doriți.

Voucherele achizitionate online nu sunt valabile in perioada sarbatorilor legale.

Aveti alte întrebari?

Pentru orice informații ne puteți contacta la numărul de telefon 0760 100 855 în timpul programului sau pe mail la romexpo@vmaxkarting.ro.  Pentru întrebări legate de evenimente private sau corporate vă rugam să ne lăsați un număr de telefon pentru a vă contacta.