fbpx

Evenimente Bucuresti

EVENIMENTE PRIVATE

Organizând zeci de evenimente private la VMax am învățat ce înseamnă ziua perfectă pe circuit.

Fie că vrei să-ți organizezi ziua de naștere sau vrei să-i dai cuiva drag o petrecere surpriză, am pregătit pentru voi o experiență completă cu racing cât cuprinde și meniu pentru toate gusturile în restaurantul propriu.

Experiența VMax este apropiată de o cursă ca la F1 așa că la sfârșitul cursei ai parte de o festivitate de premiere perfectă pentru petrecerea ta, cu șampanie și fotograf.

Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi iar noi ne vom ocupa de toate.

EVENIMENTE CORPORATE

Afacerea ta este o cursă sau un maraton?

Într-o cursă performanța este totul, viteza cu care poți soluționa problemele, tehnicile pe care le utilizezi pentru a depășii competiția, energia și adaptabilitatea fac diferența.

Într-un maraton strategia trebuie gândită pe termen lung. Abilitatea de a programa un stil de gândire în mintea echipei tale care va crește productivitatea prin competiție dar care va păstra spiritul de echipă, vă va conduce către victorie. Până la urmă fiecare pilot de F1 are în spate o echipă.

Experiența VMax este perfectă pentru companii dinamice care își doresc performanta și vor să cultiveze aceste valori.

Suntem singurul circuit de karting din București care deține spațiile necesare pentru desfășurarea team buildingurilor, având un restaurant complet echipat cu o capacitate de 100 de persoane, terasă și un spațiu complet pentru prezentări în cadrul tribunei echipat cu panou LCD.